Jobba hos oss

Jobba hos oss

Att arbeta på Advokatbyrån Familj & Försvar

Advokatbyrån Familj & Försvar har ett högt klientinflöde och vi expanderar verksamheten successivt. Advokatbyrån grundandes av advokat Johan Lindgren som tidigare varit delägare i Advokatfirman INTER. Ambitionen är att advokatbyrån ska genomsyras av ett gott ledarskap, där såväl medarbetare som klienter ska känna sig välkomna, inkluderade och viktiga. En arbetsplats där kollegor stöttar och värnar om varandra.

 

Vår målsättning är att erbjuda våra klienter specialistkunskap inom familjerätt och brottmål i den livssituation som kunden befinner sig i. För att kunna leverera kvalitet i juridiska tjänster och processer är vi övertygade om att det krävs arbetsglädje. Vi tror på att det är viktigt att trivas på sin arbetsplats och med sina kollegor. Att fritid och vila är viktigt för att kunna göra ett bra arbete och att man som advokat inte ska vara tillgänglig dygnet runt.

 

Vi erbjuder en modern arbetsplats i vackra nyrenoverade lokaler på Nybrogatan, Östermalm. Vi vill ligga i den digitala framkanten. Vi vill kunna erbjuda våra anställda trygga villkor med möjlighet till god förtjänst, flexibilitet och möjlighet till utveckling samt en balans mellan arbete och fritid.

 

Vi vill kunna erbjuda advokattjänster med hög kvalitet inom familjerätt och brottmål, oavsett om vi skriver avtal, agerar som ombud, offentligt biträde, offentlig försvarare eller målsägandebiträde. Därför arbetar vi med kompetensutveckling, handledning och kunskapsutbyten. Vi har vidare nära samarbeten med bl.a. banker och intresseorganisationer, vi föreläser frekvent och ser positivt på ideellt engagemang. Vi ska nämligen vara retoriskt skickliga och övertygande i rättssalen samt ha ett gott samt inkluderande bemötande av våra klienter samt medarbetare.

 

Förutom nedanstående tjänster så är du också varmt välkommen att skicka en intresseanmälan på jobb@advokatff.se.

Tjänster

Jobb Sista ansökningsdag
4 april 2023
4 april 2023
31 mars 2023
Advokatbyrån Familj & Försvar expanderar och rekryterar Advokat inom humanjuridik
31 oktober 2022
Advokatbyrån Familj & Försvar rekryterar Advokat eller biträdande jurist med yrkeserfarenhet
16 maj 2022