Jobba hos oss

Jobba hos oss

Att arbeta på Advokatbyrån Familj & Försvar

Advokatbyrån Familj & Försvar har ett högt klientinflöde och vi expanderar verksamheten successivt. Advokatbyrån grundandes av advokat Johan Lindgren som tidigare varit delägare i Advokatfirman INTER. Ambitionen är att advokatbyrån ska genomsyras av ett gott ledarskap, där såväl medarbetare som klienter ska känna sig välkomna, inkluderade och viktiga. En arbetsplats där kollegor stöttar och värnar om varandra.

 

Vår målsättning är att erbjuda våra klienter specialistkunskap inom familjerätt och brottmål i den livssituation som kunden befinner sig i. För att kunna leverera kvalitet i juridiska tjänster och processer är vi övertygade om att det krävs arbetsglädje. Vi tror på att det är viktigt att trivas på sin arbetsplats och med sina kollegor. Att fritid och vila är viktigt för att kunna göra ett bra arbete och att man som advokat inte ska vara tillgänglig dygnet runt.

 

Vi erbjuder en modern arbetsplats i vackra nyrenoverade lokaler på Nybrogatan, Östermalm. Vi vill ligga i den digitala framkanten. Vi vill kunna erbjuda våra anställda trygga villkor med möjlighet till god förtjänst, flexibilitet och möjlighet till utveckling samt en balans mellan arbete och fritid.

 

Vi vill kunna erbjuda advokattjänster med hög kvalitet inom familjerätt och brottmål, oavsett om vi skriver avtal, agerar som ombud, offentligt biträde, offentlig försvarare eller målsägandebiträde. Därför arbetar vi med kompetensutveckling, handledning och kunskapsutbyten. Vi har vidare nära samarbeten med bl.a. banker och intresseorganisationer, vi föreläser frekvent och ser positivt på ideellt engagemang. Vi ska nämligen vara retoriskt skickliga och övertygande i rättssalen samt ha ett gott samt inkluderande bemötande av våra klienter samt medarbetare.

 

Förutom nedanstående tjänster så är du också varmt välkommen att skicka en intresseanmälan på [email protected].

Tjänster

Jobb Sista ansökningsdag
22 april 2024
Advokatbyrån Familj & Försvar expanderar och rekryterar Advokat eller jurist inom humanjuridik, med specialisering mot ekonomisk familjerätt (tillsatt)
24 mars 2024
Advokatbyrån Familj & Försvar expanderar och rekryterar Advokat eller biträdande jurist inom humanjuridik (tillsatt)
24 mars 2024
Söker du uppsatspraktik på humanjuridisk advokatbyrå våren 2024? (tillsatt)
15 november 2023
Studerar du till paralegal och vill praktisera på advokatbyrå hösten 2023? (tillsatt)
31 augusti 2023
Advokatbyrån Familj & Försvar expanderar och rekryterar biträdande jurist inom humanjuridik (tillsatt)
15 maj 2023
Advokatbyrån Familj & Försvar expanderar och rekryterar Advokat eller biträdande jurist inom humanjuridik (tillsatt)
31 mars 2023
Advokatbyrån Familj & Försvar expanderar och rekryterar Advokat inom humanjuridik (tillsatt)
31 oktober 2022
Advokatbyrån Familj & Försvar rekryterar Advokat eller biträdande jurist med yrkeserfarenhet (tillsatt)
16 maj 2022